MobileFood app

Partner worden

Ontdek MobileFood

Samen zorgen we voor meer omzet

Het werk van een ambulante handelaar is lekker afwisselend. Elke dag sta je op een andere locatie en ontmoet je nieuwe klanten. Die afwisseling en vrijheid is heerlijk, maar het brengt ook nadelen met zich mee. Zo ben je door de wisselende standplaats lastiger te vinden voor (potentiële) klanten. Daarnaast weten mensen van tevoren niet wat je op het moment in het assortiment of in de aanbieding hebt. Hierdoor kun je klanten mislopen.

Dankzij de MobileFood app zijn die problemen verleden tijd! In de handige app kun je eenvoudig je standplaats updaten en je assortiment, aanbiedingen en contactgegevens toevoegen. Hierdoor ben je beter vindbaar en beter bereikbaar, wat resulteert in meer aanloop en meer omzet!

Wil jij ook je vindbaarheid verbeteren en je omzet vergroten? Word vandaag nog partner van MobileFood en ervaar de voordelen!

Voordelen

Word partner en profiteer van:

Betere vindbaarheid

Met MobileFood ben je voor iedereen gemakkelijk te vinden via de kaart in de app. Deel je locatie op elk moment van de dag.

Meer bekendheid

Als partner van MobileFood bouwt jouw bedrijf meer naamsbekendheid op. Klanten zullen je bedrijf herkennen en nieuwsgierig worden naar wat je te bieden hebt.

Meer omzet

Potentiële klanten weten wie je bent en waar je staat. Hierdoor krijg je meer aanloop en zal je omzet groeien!

App in ontwikkeling

Van idee tot livegang

We zijn hard op weg om van het idee ‘MobileFood’ een bruikbare app te maken. De route naar livegang bestaat uit 3 fases. Momenteel bevinden we ons in fase 1.

Fase 1

In fase 1 zijn we op zoek naar 100 ambulante handelaren die net zo enthousiast zijn over MobileFood als wij. We hebben al zo’n 70 aanmeldingen, dus we zijn er bijna!

Lees meer

We zijn actief bezig met het benaderen, informeren en enthousiasmeren van mensen zoals jij. Dit doen we door middel van social media campagnes, flyeren en het gesprek aangaan met handelaren op de markt.

Geïnteresseerden kunnen zich vrijblijvend aanmelden via onze website. Inmiddels hebben zo’n 70 mensen dat al gedaan! Als we 100 geïnteresseerden hebben bereikt, gaan we door naar fase 2: het ontwikkelen van de app.

Fase 2

In deze fase gaan we daadwerkelijk aan de slag met het ontwikkelen van de app.

Lees meer

We hebben gemerkt dat de ambulante handelaren net zo enthousiast zijn als wij. Met dat vertrouwen gaan we nu de app bouwen. We hebben de app al volledig uitgedacht, dus het bouwen kan snel gaan!

Daarnaast gaan we bezig met het bereiken van consumenten, zodat zij weten wat MobileFood is en de app gaan gebruiken zodra deze online beschikbaar is.

Fase 3

Hoera, de app is live! Ambulante handelaren en consumenten kunnen de app downloaden en gebruiken. Je zult snel de voordelen van MobileFood ervaren.

Lees meer

Ambulante handelaren kunnen hun profiel instellen op de app en hun locatie delen. De eerste consumenten downloaden de app en weten hierdoor hun favoriete marktkraam of foodtruck snel te vinden. Ondertussen draaien wij uitgebreide campagnes op social media om nog meer potentiële klanten te bereiken.

Als de app beschikbaar is, stopt het niet. Want wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar jouw mening over de app. Is de app prettig in gebruik of mis je bepaalde functies? Dat willen wij allemaal weten, zodat wij de app nog beter kunnen maken.

Samen met jou maken we van MobileFood een succes! Meld je nu aan en profiteer binnenkort van alle voordelen van de app.

Partner worden?

Meld je aan voor de MobileFood App!

Vul je gegevens in en meld je vrijblijvend aan voor de MobileFood app. Wij houden je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Partner worden

Schrijf je in en ontvang de laatste updates over de app.
* = verplicht veld