MobileFood app

Over ons

Over ons

Het ontstaan van MobileFood

Achter elk bedrijf zit een verhaal. Zo ook achter MobileFood! We vertellen je graag hoe het idee voor MobileFood is ontstaan.

Leon en Harm, de mannen achter het concept, waren samen op pad. Ze wilden voor het thuisfront een lekkere portie verse vis meenemen. Op dat moment was er in hun woonplaats geen visboer, dus gingen ze online op zoek naar een viskraam. Dat was helaas een missie zonder goede afloop: online was niets te vinden.

Met wat tegenzin kochten de mannen een slappe hap in de supermarkt. Onderweg naar huis konden ze hun ogen niet geloven: na 5 minuten rijden kwamen ze een viskraam tegen! Een gemiste kans, zowel voor de hongerige mannen als voor de eigenaar van de viskraam. Toen wisten Leon en Harm: hier moeten we wat aan doen. Zo is het idee voor MobileFood ontstaan.

Met de MobileFood app worden ambulante handelaren beter vindbaar, wat leidt tot meer aanloop en omzet. Wil jij ook meer klanten die steeds weer terugkomen? Meld je dan vrijblijvend aan voor de MobileFood app! Bij 100 aanmeldingen gaan we de app ontwikkelen.

Het  team

maak kennis met onze mensen

Leon

Toen ik klein was nam mijn moeder me al mee naar de markt. Dat was elke week weer een feestje. Jaren later ga ik met mijn vrouw en kinderen regelmatig naar de markt of braderie.

Lees meer

Men omschrijft mij als energiek, spontaan maar ook serieus. Deze eigenschappen wil ik ook echt uitdragen binnen ons bedrijf. Wie goed doet, goed ontmoet! Zodoende staat te allen tijde de klant op nummer één. Als boerenzoon is hard werken en ondernemen met de paplepel ingegoten en die ervaring helpt ons en u als ondernemer verder.

Harm

Ik heb een gedreven persoonlijkheid, goed is niet goed genoeg. Ik ben een echte team speler en ben van mening dat bij een samenwerking beide partijen er beter van moeten worden. 

Lees meer

Wat je van mij kan verwachten is een betrouwbare, loyale businesspartner die wil werken aan een lange termijn samenwerking. In mijn vrije tijd ga ik een sportieve uitdaging niet uit de weg, ik speel fanatiek padel waarin ik mijn energie kwijt kan. Ik vind het heerlijk om samen met mijn gezin (vrouw en 2 kinderen) leuke activiteiten te ondernemen. Ik ben een familieman, kom uit een ondernemersgezin en als ik ergens voor sta ga ik er volledig voor.

Aanmelden

Meld je aan voor de mobilefood app!

Vul het formulier in en meld je vrijblijvend aan voor de MobileFood app. Je ontvangt dan updates en hoort als eerste wanneer de app beschikbaar is.

Partner worden

Schrijf je in en ontvang de laatste updates over de app.
* = verplicht veld